

## Fall Professional Development Schedule at a Glance

## August 8, 2019

		igust 0, 2019	
9:00 AM		Academic Senate Meeting 9:00AM –12:00рм (3 hours) Board Room	
	eLumen 101		Faculty Drop Roster
9:30 AM	9:00-9:50 AM (1 hour) Room 743	Sexual Harassment Prevention 9:00-10:50 AM (2 hours) Room 446	9:00-9:50 AM (1 hour) Room 103A
10:00 AM	Curriculum Review Training / Support 10:00-10:50 AM (1 hour) Room 743		
10:30 AM			
11:00 AM	Faculty Engaging Students Online	Mindfulness in the Classroom 11:00-11:50 ам (1 hour) Room 444	
11:30 AM	11:00-11:50 AM (1 hour) Room 443		
12:00 PM			
12:30 PM			
1:00 PM	Exploring the New CHEM-001 Lab and Lab Manual 1:00-2:50 рм (2 hours) Room 2741		Is this email legit? 1:00-1:50 РМ (1 hour)
1:30 PM		Academic Senate Meeting 1:30—3:20РМ (2 hours) Board Room	Room 103
2:00 PM			Trauma-Informed & Resiliency-Based Teaching 2:00-3:20 РМ (1.5 hours) Room 443
2:30 PM			
3:00 PM	CCCAA Constitution and ByLaw Compliance Workshop 3:00-4:15 Рм (1.5 hours)		
3:30 PM		Sexual Harassment Prevention 3:30-5:30 рм (2 hours) Room 446	
4:00 PM	Room 1738		
4:30 PM	Athletics Department Meeting 4:15-6:00 PM (1.5 hours)		
5:00 PM			
5:30 PM	Room 1738		